July 23, 2020
doma team

  • Agenti poznaju tržište i uvijek su u toku s najnovijom ponudom i tražnjom;
  • Agenti će uvijek pronaći nekretninu koja odgovara željama i mogućnostima prije samog kupca;
  • Agenti provjeravaju papirologiju i nadgledaju proces transakcije;
  • Agenti poznaju zakon i pravila, obaveze i odgovornosti;
  • Agenti će se pobrinuti da dobijete najbolju cijenu i ponudu na tržištu;
  • Agent je obučen i treniran da proces kupovine ili prodaje nekretnine dovede do pozitivnog ishoda;
  • Agenti sarađuju sa drugim agencijama za nekretnine što povećava šansu da nekretninu prodate veoma brzo ili kupite nekretninu koja će premašiti vaša očekivanja;
  • Agenti svoju proviziju naplaćuju od prodavca nekretnine što znači da kupac nema obavezu isplate usluge agencije za nekretnine;
  • Agenti štede vaše vrijeme i novac;
  • Agenti imaju uvid u nekretnine koje su na prodaju ali još uvijek nigdje nijesu ograšene, uglavnom jer prodavci žele da tako ostane i da se nekretnine proda sam kroz direktnu ponudu;

Svjesni smo svih kanala prodaje i kupovine koji su nam danas dostupni, ali, da li svi znamo da ih koristimo i da li daju najbolje rezultate, to ne možemo zasigurno pozitivno odogovoriti.

Krenimo od društvenih mreža, raznih grupa za prodaju i kupovinu stvari, oglasa u novinama, sve se ovo koristi kada želimo da kupimo ili prodamo nekretninu. Ali samo razmislite koliko energije i vremena potrošimo na sve ovo. Mnogo zar ne!

U Americi je rađeno istraživanje koje potvrđuje da je čak više od 40% kupaca nekretnine doživjelo ovaj proces stresnije nego upis na fakultet ili razgovor za posao.

Predivan apartman u Lavander Bay rezidenciji

Kao neko ko radi u agenciji za nekretnine, svakodnevno se susrećemo sa ljudima koji su na pragu da naprave najveću životnu investiciju, i moramo priznati stres i nervoza koji se jave pri tome su za očekivati.

Dok će amerikanac u 90% slučajeva pri kupovini ili prodaji nekretnine angažovati agenciju, na našem području to nije slučaj. Zainteresovani se okrenu traženju nekretnine i istraživanju tržišta u svojoj režiji što rijetko kad rezultira najboljom cijenom, a nerijetko nervozom i izgubljenim vremenom.

Agencija za nekretnine je obučena da taj proces učini što lakšim i jednostavnijim za sve učesnike. Bilo da je riječ o kupcu ili prodavcu, agenti za prodaju nekretnine su obučeni da ovaj proces u oba pravca iznesu “na svojim leđima” i na kraju dobiju sve pohvale i preporuke.

Ono što je velika prednost angažovanja agencije za nekretnine jeste to što agenti posjeduju ogromno iskustvo i znanje, i što će vam upravo to uštedjeti vrijeme, a nerijetko i novac.

Agenti koriste prednosti portala za prodaju nekretnina, daju korisne savjete u vezi prodaje ili kupovine nekretnine, poznaju gotovo sve kanale prodaje i komunikacije i znaju kako da prezentuju nekretninu.

Agenti su obučeni da pregovaraju cijenu, i iz mora ponude nekretnina odaberu tačno one koje odgovaraju vašim potrebama i željama.

Agenti imaju znanje i iskustvo koje im omogućava da pruže savjete bilo da je riječ o prodaji ili kupovini nekretnine, i obično je ta informisanost i objektivnost ključan faktor pri zaključivanju transakcije. Oni su obaviješteni o uslovima na tržištu, prosječnim cijenama, ponudi i tražnji na tržištu, i uglavnom posjeduju podatke stare nekoliko godina koje koriste za predikcije i veoma precizno savjetovanje.

U našoj agenciji vrednujemo mišljenje svojih klijenata, slušamo njihove želje i zahtjeve, trudimo se da nađemo dom koji bismo i za sebe odabrali.

U našoj agenciji, Vaša nekretnina nam znači koliko i nama naše poslovanje.